Komšije o drami na Novom Beogradu: „Izneli su ga u kolicima“

Muškarac (39) koji je pokušao jutros oko 9.00 časova da se ubije skokom sa zgrade na Novom Beogradu, a zatim i rezanjem vena, zbrinut je u Urgentnom centru, a komšije su za Nova.rs prepričale jutrošnju dramu u Studentskoj ulici.

„Videla sam vatrogasce i hitnu pomoć, a onda i policiju. Pitala sam ih šta se dešava a oni su mi rekli da je jedan komšija pokušao se ubije. Tog muškarca i njegovu devojku ne poznajem, samo sam jutors videla da se nešto dešava u zgradi“, priča za Nova.rs jedna komšinica.

Kako naš reporter saznaje na licu mesta, muškarac je inače na hormonskoj terapiji jer je hteo da promeni pol iz muškog u ženski. Međutim, devojka mu je jutros saopštila da je trudna i on je zbog toga namravao da digne ruku na sebe.

„Uopšte nam nisu poznati ni taj muškarac, ni njegova devojka. Moguće je da su se nedavno doselili jer vidim da ih ni ostale komšije ne poznaju. Videla sam samo kako ga Hitna pomoć iz zgrade izvodi u kolicima“, kaže nam komšinica.

Dramatična scena se odigrala jutros oko 9.00 sati, a komšije prepričavaju i da su vatrogasci raširili dušek u slučaju da muškarac skoči. Kako je vreme odmicalo, vatrogasci su sa policijom razbili vrata i u poslednjem trenutku ga spasili.

Izvor: Nova

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn
Free Porn