KVADRAT STANA STARE GRADNJE NA NOVOM BEOGRADU PRODAT ZA 2.750 EVRA!

Pandemija koronavirusa traje više od dve godine, a potražnja za stanovima i nekretninama ni i u tim uslovima ne jenjava. Cene kvadrata stanova i dalje rastu, te su u pojedinim krajevima na periferiji prestonice dostigle rast od čak 100 odsto, dok najskuplji kvadrat u Beogradu na vodi košta oko 10.000 evra!

Građani svakodnevno na društvenim mrežama objavljuju prodajne cene nekih stanova koje su ih šokirale pa se neretko pitaju i ko su kupci tih nekretnina i koliki udeo na rast cena ima rat u Ukrajini.

Jedan Beograđanin, koji živi u bloku 45, na Tviteru je objavio tvit u kome je sa tviterašima podelio informaciju da je kvadrat u njegivoj zgradi u pomenutom bloku prodat za 2.750 evra.

– Upravo sam saznao da je kvadrat u našoj zgradi plaćen 2.750 evra i ne mogu da se ne smejem tom čoveku – napisao je Beograđanin.

Ovom prodajnom cenom nekretnina na toj lokaciji bili su šokirani i ostali tviteraši.

– Oni što imaju keš su u panici, gledaju da što pre kupe stan. Neki kupuju zlato, a oni koji imaju znanje ulažu u akcije – napisao je jedan pratilac u komentaru ispod ovog tvita. Neki su pak mislili da je u pitanju šala, te i da li je kupac možda Rus.

Jedna korisnica je napisala da Rusi u ovom kraju „dosta iznajmljuju stanova, a ne kupuju“. Neki od građana koji žive u ovom delu prestonice pisali su da bi svoje stanove prodali za 2.600 evra po kvadratu.

– Evo ja mu prodam za 2.600 – stoji u jednom od komentara.

Beograđanin koji je objavio tvit u jednom od komentara je napisao: – Ne smem da kažem ćaletu, završićemo na livadi. Može da se desi da mu on ponudi svoj stan.

Jedna Beograđanka je ispod ovog tvita napisala da je čula da je u zgradi u izgradnji u bloku 63 stabn prodat, kako ona navodi, za 2.900 evra.

– Ogroman je pritisak na tržište nekretnina koliko god besmisleno izgledalo – kratko je prokomentarisao jedan tviteraš.

Kurir.rs

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn