NOVI BEOGRAD SLAVIO U DERBIJU!

SUPER LIGA – 12 KOLO
VK NOVI BEOGRAD – BVK CRVENA ZVEZDA 12:8 (3:1 2:1 5:4 2:2)

Posle dva bolna poraza sa po golom razlike Novi Beograd večeras imao je imperativ pobede što je i ostvario. Već u prvoj četvrini utakmice Novi Beograd bio je dominantan i vodio je tri gola razlike da bi u poslednjoj sekundi Zvezda dala svoj prvi gol.

Na početku druge četvrine postignut je po gol sa obe strane u situacijama sa igračem vise. Do pred kraj ovog perioda igralo se čvrsto ali bez konkretnih promena rezultata, međutim pola minuta pred kraj druge četvrtine Novi Beograd postiže gol za vođstvo od 5:2.

U trećoj četvrtini postignuto je čak devet golova. Zvezda je dala sve od sebe da sustigne rezultatski zaostatak za Novim Beogradom. Već posle 3 minuta igre bio je samo gol razlike za Novi Beograd 7:6 ali domaćin do kraja četvrtine postiže tri gola i tako dolazi do prednosti od 10:6.

Sličan scenario viđen je i u poslednjoj četvrtini kada Zvezda smanjuje razliku na 10:8, međutim Novi Beograd sa nova dva gola postavlja konačan rezultat od 12:8. Večerašnjom pobedom Novi Beograd je ostao u trci za prvo mesto na kraju ligaškog dela.

Golove za Novi Beograd dali su Gogov 5, Gardašević 3, Ćuk 2, Avramović 1, Martinović 1.
Trener Novog Beograda Vladimir Vujasinović nakon pobede je izjavio: Bio nam je zadatak da završimo ovaj period sa pobedom i da se malo podignemo pred ostatak prvenstva. Čestitam momcima što smo uspeli da odigramo izuzetnu utakmicu protiv dobrog protivnika i samim tim nastavljamo dalju trku za prvo mesto u ligaškom delu pred početak plejofa i idemo dalje.

Izvor: VK Novi Beograd facebook

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn