Novobeograđani, danas i sutra odnošenje kabastog otpada besplatno!

JKP „Gradska čistoća” će 3. i 4. aprila sprovesti tradicionalnu, besplatnu akciju odnošenja kabastog otpada. Pozivaju se sugrađani da svoje nepotrebne kabaste stvari ostave pored kontejnera ili ispred svojih dvorišta, odakle će ih ekipe „Čistoće” ukloniti.
Prioritet u odnošenju nepotrebnih kabastih stvari iz domaćinstava tokom akcije imaju sugrađani koji raspolažu većim količinama otpada. O tome mogu obavestiti službe JKP „Gradska čistoća” pozivanjem broja 0800-000-807, nakon čega ekipe preduzeća odmah izlaze na teren i uklanjaju otpad.
Ova akcija se sprovodi duže od decenije i ima za cilj da se spreči gomilanje nepotrebnih kabastih stvari pored kontejnera na beogradskim ulicama, jer se ostalim danima u mesecu usluga odnošenja ove vrste otpada naplaćuje. Na ovaj način se sugrađanima omogućava da se potpuno besplatno, ali i na odgovoran način reše nepotrebnih kabastih stvari. Time se sprečava odlaganje na zelene i druge nepredviđene površine, a samim tim i formiranje „divljih” deponija.
Dok je tokom ovog vikenda za sugrađane usluga odnošenja kabastog otpada potpuno besplatna, pravni subjekti i preduzetnici ovu uslugu plaćaju po kubnom metru odnetog otpada i broju utrošenih sati, ali po izuzetno povoljnim cenama.
Sve informacije o cenama i uslugama „Gradske čistoće” dostupne su na sajtu preduzeća www.gradskacistoca.rs, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Izvor: Beokom

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn