Novobeogradska policija uhvatila lažnog prosjaka koji je varao narod na bizaran način

Pripadnici beogradske policije, raskrinkali su mladića koji je duže vreme prosio na prestoničkim ulicama. Naime, muškarac star oko trideset godina, predstavljao se kao invalid koji je ostao bez jedne noge. Međutim, kako je utvrđeno, on je lažirao invaliditet i to tako što je jednu nogu stavljao unutar kolica ispod sedalnog dela, što je vešto maskirao drugim parom pantalona, te su slučajni prolaznici mislili da pomažu pravom invalidu.

Neimenovani mladić, koji ima prebivalište u Pančevu, uhvaćen je na Novom Beogradu, a tom prilikom, u video snimku, pokazao je kako je funkcionisala njegova prevara.

Naime, ispod sedalnog dela, nalazila se sakrivena pregrada u kojoj je držao nogu tokom prošenja. U video snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, čuje se glas muškarca koji mu govori da ustane, nakon čega je on to nevoljno i učinio.

Kada je izvadio zdravu nogu iz „bunkera“, mladić je stao na zemlju, nakon čega je na zahtev policajca, skinuo trenerku skrojenu tako da je kod butine bila rašivena, te je na taj način nesmetano mogao da vara građane.

Nakon toga, u razgovoru sa organima beogradske policije, rekao je da ima adresu prijavljenu u Pančevu.

Za sada nije poznato koliko dugo je vršio prevare na beogradskim ulicama, te i da li je sličnu stvar radio i u okolnim gradovima.

Nakon što se video pojavio na društvenim mrežama, korisnici nisu mogli da sakriju nezadovoljstvo i bes, uglavno komentarišući kako zbog njega i sličnih, oni kojima je pomoć najpotrebnija, nažalost dolaze na rđav glas.

Izvor: Blic

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn