Održan novobeogradski sajam obrazovanja

Gradska opština Novi Beograd u saradnji sa Centrom za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih (CEDEM) realizovala je u subotu 15. maja ispred platoa opštine Novobeogradski sajam obrazovanja pod motom “Izaberi svoj fakultet”.

Učešće na Sajmu uzelo je 11 fakulteta članica Univerziteta u Beogradu, a tu su bili još i Univerzitet Singidunum, Alfa BK, Beogradska bankarska akademija, Univerzitet Metropolitan kao i niz drugih privatnih fakulteta. Takođe učešće na sajmu uzela je i Visoka škola SPC za umetnost i konzervaciju, kao i omladinske organizacije i škola stranih jezika Ekvilibrio. Svi oni predstavili su svoj rad kao i mogućnosti koje nude ne samo maturantima koji dolaze iz novobeogradskih srednjih škola već i maturantima iz celog grada.

Stefan Pantelić Stefanović, član opštinskog veća zadužen za obrazovanje otvorio je Sajam i poželeo puno sreće i uspeha na Sajmu svim fakultetima koji učestvuju.

– Napori koje GO Novi Beograd preuzima u sklopu su napora koji se preduzimaju na gradskom i republičkom nivou a sve sa željom da mladima omogućimo što bolje uslove kako za školovanje tako i za ostanak u Srbiji. Kroz veliki broj učesnika ovog Sajma želimo da pomognemo mladima da uspešno razreše svoje dileme u vezi izbora fakulteta i da im pomognemo u njihovom daljem karijernom razvoju. GO Novi Beograd trudi se da kroz svoje programe uključi mlade u što većem broju i ovaj Sajam samo je nastavak te politike i tih mera koje preduzimamo. Siguran sam da ćemo i u narednom periodu nastaviti sa brigom o mladima kako kroz ovaj Sajam tako i kroz buduće programe i projekte koji nas očekuju na Novom Beogradu – istakao Stefan Pantelić Stefanović.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn