Optik profesional gradi očnu kliniku i polikliniku u novobeogradskom bloku 65

Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Grada Beograda oglasio je javnu prezentaciju urbanističkog projekta za izgradnju očne klinike na Novom Beogradu.
Investitor projekta je firma Optik profesional doo iz Beograda, a projekat je izradila beogradska firma Dalmak doo.

Kako je navedeno u projektu, lokacija buduće očne klinike je blok 65 (u blizini stambenog kompleksa Savada 3), a planirano je da objekat ima 4 sprata plus povučeni sprat.

U planu je gradnja objekta u kojem će se nalaziti očna klinika, poliklinika i administracija. Ukupna bruto razvijena građevinska površina objekta iznosi oko 4.549 m2, a planirani broj parking mesta je 26, u podzemnoj garaži.

Deo prizemlja predviđen je za Očnu kliniku, deo za Polikliniku, a deo za poslovanje, sa čekaoinicom, ordinacijama i prodavnicom optičkih proizvoda. Na prvom i drugom spratu očne klinike i poliklinike takođe su predviđene, između ostalog, čekaonice i ordinacije, a na trećem operacioni blok sa dve operacione sale i bolesničke sobe se 11 kreveta, dok je četvrti sprat rezervisan za odmor, ishranu i sastanke osoblja, a povučeni sprat za kancelarije.

Izvor: ekapija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*