Promena trasa javnog prevoza u ulici Dr Ivana Ribara

Tokom izvođenja radova na opravci i asfaltiranju u Ulici dr Ivana Ribara, na delu od Ulice Jurija Gagarina do okretnice „Blok 45”, od 22. do 29. aprila doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.
Radovi će se izvoditi po fazama.

U prvoj fazi, od 22. do 25. aprila, radovi podrazumevaju zatvaranje desne kolovozne trake na delu od Ulice Jurija Gagarina do okretnice, kao i same okretnice, dok će se saobraćaj izvoditi dvosmerno levom kolovoznom trakom.
Tokom izvođenja radova u ovoj fazi važiće režim rada linija javnog prevoza:
– na liniji 95 i minibus liniji E6 vozila će saobraćati do MZ „Kozara”, odnosno do stajališta „Blok 61”, koje će imati polazno/dolaznu funkciju;
– na linijama 604 i 605 vozila će ići do terminusa „Novi Beograd (Blok 72)” ulicama Dr Ivana Ribara, Jurija Gagarina i Mileve Marić Ajnštajn;
– na linijama 73 i 94 i minibus liniji E1 vozila će saobraćati do terminusa „Blok 44”.

Druga faza radova, od 26. do 29. aprila, podrazumeva zatvaranje leve kolovozne trake na delu od Ulice Jurija Gagarina do okretnice, dok će se saobraćaj izvoditi dvosmerno desnom kolovoznom trakom.
Tokom izvođenja radova u ovoj fazi polazno stajalište linija javnog prevoza se privremeno izmešta na poziciju unutar same okretnice, oko 60 metara ispred redovne pozicije, neposredno ispred ulaza u stambeni blok kod kafane „Princip”.
Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti sva postojeća stajališta.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn