Radno vreme novobeogradskih pijaca tokom vikenda: U skladu sa novim merama

JKP „Gradske pijace“ podsećaju sve naše sugrađane koji dolaze na beogradske pijace, da se pridržavaju mera Vlade Republike Srbije

U skladu sa novim merama Vlade Republike Srbije u cilju suzbijanja širenja virusa COVID 19, sve pijace u sastavu JKP „Gradske pijace“ koje se nalaze na otvorenom i u zatvorenom prostoru, u subotu i nedelju, 27. i 28. februara radiće od 07 do 14 sati. 

Supermarketi koji se nalaze u sklopu pijaca „Palilula“ i TC „Novi Beograd“ u subotu i nedelju radiće skraćeno do 14 sati.

Od momenta kada su krenule da se uvode i sprovode prve mere u Srbiji u cilju prevencije i zaštite od korona virusa, JKP „Gradske pijace“ brine o svojim kupcima i prodavcima i njihovoj bezbednosti, poštovanjem i primenom svih propisanih i preporučenih mera.

Omogućavamo snabdevanje, ali na odgovoran način, kako bismo kupcima omogućili kupovinu omiljenih namirnica, a prodavcima direktan plasman i kontinuitet u radu.

JKP „Gradske pijace“ podsećaju sve naše sugrađane koji dolaze na beogradske pijace, da se pridržavaju mera Vlade Republike Srbije, da drže propisanu distancu prilikom obavljanja kupovine, kao i da nose zaštitne maske.

Izvor: srbija danas

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*