REŠENA MISTERIJA OBELEŽENIH STANOVA U BLOKOVIMA: Evo šta se krije iza oznaka koje su uplašile građane

ŽITELJI 44. i 45, ali i drugih novobeogradskih blokova nedeljama su bili uznemireni jer je neko iscrtanim iksićima obeležavao njihove domove, a pretpostavljalo se da iza svega najverovatnije stoje lopovi koji na taj način navodno tipuju stanove za pljačku.

Sada se pojavila objava na Fejsbuk grupi „Blok 45 INFO“ kojom je rešena misterija simbola u Novom Beogradu.

– Samo da prijavim da je danas rešena misterija „obeleženih stanova“ koja je privukla toliko pažnje u proteklih nekoliko nedelja. Nikakvo „tipovanje“ za obijanje, male dece, usamljenih starica i slično nije u pitanju, pa čak ni siroti tehničari operatera kablovske TV i interneta, ništa sa zlom namerom zapravo – napisao je jedan Novobeograđanin.

Otkrio je da iza svega stoji radnike kurirske službe.

– Da čovek ne bi izgubio posao zbog naivnosti i „praktičnosti“ samo ću reći da je u pitanju jedna od kurirskih službi i obeležavanje kao dokaz šefu da je isporuka pokušana, ali da niko nije bio kod kuće, jer su se ljudi žalili da isporuka nije ni pokušana. Doneo čovek pošiljku danas i sve sâm ispričao i opisao. Začudio se što nema „X“ pored zvonceta, a siguran je da je ucrtao – napisao je u grupi.

Izvor: Novosti

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*