SJAJNA POJAČANJA ZA NOVI BEOGRAD: Potpisi Drašovića i Duška Pijetlovića!

Naše ambicije se znaju, borba za trofeje ali i stalno jačanje kluba. O kvalitetima Pijetlovića i Drašovića ne treba da trošim reči – kratko je rekao trener Vladimir Vujasinović

Novi Beograd je ove godine osetno pojačan a naredne sezone će biti još jači. Potpisani su ugovori sa reprezentativnim centrom Duškom Pijetlovićem i sve boljim bekom povremenim reprezentativcem Radomirom Drašovićem ove godine vaterpolistima Solnoka.

Potpisi u sred sezone nisu ništa čudno kada su klubovi u Mađarskoj u pitanju. Ovo je period kada se sklapaju dogovori sa iduću sezonu, nema tajni pa nije zato iznenađenje što je Novi Beograd napravio veliki posao.

Duško Pijetlović je i danas jedan od najboljih centara na svetu, Radomir Drašović igrač koji napreduje iz godine u godinu. Duško sa fenomenalnom reprezentativnom karijerom, Draša spreman da posle Tokija preuzme važnu ulogu u funkcionisanju reprezentacije.

Novi Beograd je ove sezone doveo Ćuka, Gogova, Avramovića, Šušiašvilija, RadulovićaMitrovića, nedavno Gardaševića, ranije RističevićaTomića, Filipovića… Korak po korak.

– Naše ambicije se znaju, borba za trofeje ali i stalno jačanje kluba. O kvalitetima Pijetlovića i Drašovića ne treba da trošim reči – kratko je rekao trener Vladimir Vujasinović.

Pijetlović (1985) je ponikao u Vojvodini, kao mlad došao u Partizan a zatim igrao za Pro Reko, Crvenu zvezdu, Sintez, opet Pro Reko, Dinamo iz Moskve i Solnok, trostruki evropski prvak klupski uz sve što je moguće osvojeno sa reprezentacijom.

Radomir Drašović (1997) je krenuo sa Singidunumom, nastavio u Crvenoj zvezdi pa po dve godine u Partizanu, Sport menadžmentu i Solnoku. Sada će biti na oku kako klupskom treneru Vladimiru Vujasinoviću tako i nacionalnom selektoru Dejanu Saviću.

U godini kada je liga Srbije izuzetno zanimljiva zbog novih odavno afirmisanih igrača , dolasci Pijetlovića i Drašovića će ligu iduće godine učiniti prvo kvalitetnijom i drugo pokrenuće i ostale klubove da traže rešenja u jačanju svojih sastava. A šta to znači za mlade koji dolaze, koji će imati koga da gledaju ne treba da se govori.

– Dosta je bilo inostranstva. Bio je zainteresovan Ferencvaroš ali sam se odlučio za povratak u Beograd. Sviđa mi se priča Novog Beograda – dodao je Duško Pijetlović.

Radomir Drašović je prokomentarisao:

– Mislim da je trenutak da budem u Srbiji pogotovo što je liga sve kvalitetnija.

NJihov povratak će biti znak možda i još nekim igračima, ne samo srpskim  da počnu da razmišljaju o dolasku u naše klupske sredine.

Izvor: zurnal.rs

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn