Stefanu Instagram „gori“ nakon spasavanja bebe iz požara na Novom Beogradu

– Ljudi su istrčavali iz stanova, pokušavajući da nađu izlaz, ugledao sam majku da drži dete na stepenišnom prostoru. Ja sam uzeo dete i uputio se ka izlazu, a kolega je izveo majku – opisao je Stefan kako je izgledalo spasavanje.

Da nije bio vatrogasac, sigurno bi se bavio nekim poslom koji ima veze sa automobilima. Ima samo 24 godine, a već se našao u situaciji da spase i jednu bebu. Svoj poziv mnogo voli, i ne bi ga menjao ni za šta na svetu. Ostaje veran crvenim kamionima, plavim svetlima i zvuku sirene.

Stefan Čiča. Još jedna zvezda među vatrogascima. Beogradski vatrogasac koji je postao popularan prethodnog vikenda. Iz požara, koji je izbio u subotu u zgradi u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu, spasao je jednogodišnjeg Vuka, i predao ga bezbednog majci u naručje. Kroz nekoliko sati, fotografija na kojoj on u naručju drži Vuka, počela je da „gostuje“ na svim društvenim mrežama.

Za Telegraf.rs kaže da mu ovo nije prvi put da drži bebu u rukama, ali jeste da jedno maleno biće spasava. A, iako nam se svima čini da mu je možda ovo bila najteža intervencija, on kaže da nije…

– Mi smo primili dojavu u 17.23 sati da gori na 11. spratu elektroinstalacija. Kada čujete tako nešto, odmah znate da možete da očekujete ili katastrofu ili da je neka šerpa ostala na šporetu, pa da bude sve kako treba. Stigli smo na lice mesta za 2 minuta. Prve kolege su otrčale na 11. sprat, videle su da se radi o instalacijama i da se to proširilo na 12., 13. i 14. sprat – priča Čiča za Telegraf.rs.

Izvor: telegraf

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn