Strašna majstorica u borbi za titulu vaterpolo prvaka Srbije, Novi Beograd poražen!

Vaterpolisti Radničkog osvojili si titulu šampiona Srbije pošto su u majstorici finalne serije plej-ofa na svom bazenu savladali Novi Beograd 13:9.

Kragujevčanima je ovo prva titula nacionalnog prvaka, a drugi trofej u sezoni nakon što su osvojili šampionski pehar i u regionalnoj ligi.

Odlučujuća utakmica donela je izuzetno kvalitetan vaterpolo, a tri četvrtine bili su praktično izjednačene iako su domaći diktirali tempo i veći deo meča bili u vođstvu. Golman Radničkog Lazar Dobožanov je bio nepremostiva prepreka za Novobeograđane i jedan od najzaslužnijih što su Kragujevčani u poslednju deonicu ušli sa dva gola prednosti (7:5).

https://www.instagram.com/p/CPoRG4NJI1B/?utm_source=ig_web_copy_link

Radnički je sa još tri uzastopna gola u poslednjoj četvrtini stekao nedostižno vođstvo (10:5) i meč rutniski priveo kraju.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bili su Nikola Lukić sa tri, Strahinja Rašović i Filip Janković sa po dva gola, dok je kod Novog Beograda najbolji strelac bio Miloš Ćuk sa tri gola, a mrežu su po dva puta zatresli Aleksandar radanović i Draško Gogov.

Izvor: Blic

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn