Studentski grad raspisao književni konkurs: U trci za nagradu eseji, biografije, putopisi, memoari i svi međužanrovi

Dom kulture Studentski grad (DKSG) raspisao je svoj četvrti konkurs za najbolje delo nefikcijske književnosti objavljeno protekle godine u Srbiji, bez obzira na jezik.

Kako je navedeno, konkurs se odnosi na esej, biografiju i autobiografiju, putopis, memoare „i sve međužanrove“, a izdavači i autori moraju knjigu poslati u četiri primerka do 1. juna na adresu DKSG na Novom Beogradu.

O dobitniku nagrade, koja se sastoji od novčanog dela i vajarskog rada Ivana Gračnera u septembru će odlučiti članovi žirija Vladimir Gvozden, Ana Petrov i Semezdin Mehmedinović,stoji u saopštenju.

Prošlogodišnja laureatkinja ovog priznanja bila je Aleksandra Mančić za delo „Mistika i opresija“ u izdanju Službenog glasnika.

euronews

Tagovi

Pročitajte još:

Akücü akumyolda.com akücü akümyoldaİnci akü 60 amper inci akü 60 amper akumyolda.comAkü yol yardım olarak akü takviye ve değişimi hzmetleri sunuyoruz. akü yol yardım İngilizce Türkçe çeviri ingilizceturkce.gen.tr ile ingilizce türkçe çeviriAlçalan burç hesaplama sitesi hesaparaclari.com hesaparaclari.comTranslate to English with translatedict.com TranslateDictTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comTranslate Spanish to English audio with spanishenglish.comCalculatorcafe helps to calculate loans as a loan calculator.Calculatorcafe.com
antalya bayan escort
Free Porn