„Traktor“ sa Novog Beograda se upalio i ne planira da stane! Tinejdžer (16) u 90. minutu doveo IMT na korak od Superlige

https://www.instagram.com/p/CdRASIYI4Fh/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Odličan rezultat za ekipu sa Novog Beograda

Fudbaleri IMT-a uspeli su da savladaju Inđiju u 35. kola Prvoj ligi Srbije sa 1:0, čime su napravili još jedan krupan korak ka plasmanu u Superligu.

IMT je uhvatio uzlet u drugom delu sezone, a pogotovo u Plej-ofu gde su upisali svoju petu uzastopnu pobedu iz isto toliko mečeva u okviru ovog segmenta lige.

Radost Traktoristima doneo je u 90. minutu meča Miloš Luković, fudbaler rođen 2005. godine, koji tek ima 16 godina! Ovom pobedom, IMT je uspeo da se popne na drugo mesto Prve lige Srbije, gde ima dva boda manje od Mladosti, ali i bod više od Javora, koji je na trećem mestu. Važno je pomenuti i da od obe ekipe ima i meč više.

U preostala dva kola, IMT ima dva meča koja mu „život znače“, pošto će igrati protiv Železničara iz Pančeva i Mladosti iz Novog Sada.

S druge strane, Inđija je trenutno na četvrtoj poziciji, ali ima dva boda više i meč više od Železničara, koga očekuje duel sa Loznicom.

telegraf

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn