Veliki uspeh za PK Novi Beograd, Divna Šimšić novi državni prvak

Mlada dobanovčanka Divna Šimšić, plivačica PK Novi Beograd 011 je u subotu 2. jula 2022. u Bačkoj Topoli postala novi državni prvak Srbije u plivanju na otvorenim vodama na 5km, 7,5km i 10km.

Svoju ubedljivu pobedu, naša mlada šampionka, pripisuje odličnoj organizaciji svog matičnog kluba, velikom razumevanju i odličnim uslovima koje joj pruža SRC ,,11.april“.

Naša mlada šampionka ne krije oduševljenje u iznenadjujućoj saradnji medju plivačkim klubovima koji se medjusobno pomažu, u teškim pripremnim trenucima po plivača, ne razdvajajući tada plivače po članstvu i pripadnosti klubovima. Ovakva pomoć i iskrena saradnja beogradskih plivačkih klubova su sigurno doprinela boljim Divninim rezultatima. U momentima kada Divna nije mogla trenirati na svom bazenu zvog drugih sportskih manifestacija a u dogovoru sa trenirima i Uprava klubova, pomoć u trenizima su joj pružali PK Crvena zvezda. Beogradski plivački klub je otišao i korak dalje u saradnji u pružanju pomoći, čiji je mlad i perspektivni trener Nadja Veličković lično uplivavala Divnu na Adi Ciganliji simuliraći i prezentovajući sve uslove plivanja otvorenih voda a koji su se očekivali na državnom prvenstvu.

Beograd i naša država imaju ogromno prirodno bogatstvo u rekama i jezerima i sigurno da ova grana, vodenog olimpijskog sporta, plivanje na otvorenim vodama, se definitivno sve više razvija i širi, kako u svetu tako i u našoj zemlji, pružajući ogromnu povezanost života, sporta i prirode, u dahu nam saopštava naša Divna, sada višestruka šampioka u plivanju na otvorenim vodama.

Tagovi

Pročitajte još:

Free Porn